Υπηρεσίες Catering

Παρέχουμε στο χώρο που επιθυμείτε όλον τον κατάλληλο εξοπλισμό για την διεξαγωγή της εκδήλωσης επιθυμείτε. Μπορούμε να βρούμε μία λύση για κάθε χώρο που όχι μόνο θα έχει καλαίσθητο αποτέλεσμα αλλά και λειτουργικότητα.

Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, την συνέπεια και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες, στοχεύουμε στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.
Οργανώνουμε και υλοποιούμε την εκδήλωση σας (γάμος, βάπτιση, επαγγελματική ή ατομική εκδήλωση) σε αποκλειστικά συνεργαζόμενα κτήματα ή στον χώρο της επιλογής σας.
Φροντίζουμε για τον εξοπλισμό, την στελέχωση, την διακόσμηση, την εστίαση και την λειτουργία bar. Εργαζόμαστε με απόλυτο επαγγελματισμό και προσήλωση στην ποιότητα και ικανοποιούμε ακόμη και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Προσφέρονται: cocktails, buffet, καθιστά menu, παιδικά parties, ethnic κουζίνα, ζαχαροπλαστική.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το catering μας δεν διοργανώνει μόνο για γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες. Μπορούμε να καλύψουμε και κάθε εταιρική εκδήλωση που εσείς επιθυμείτε, είτε αυτή είναι στο δικό σας χώρο, είτε σε δικό μας. Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για δημιουργηθεί η εκδήλωση και η απαραίτητη προετοιμασία του χώρου.

Μπορείτε να μας στείλετε τις ανάγκες της εκδήλωσης σας και εμείς θα σας δώσουμε τις επιλογές για μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.